Продавець RosaLine ♡ You | ФОП МЕДВЕДЕНКО СВІТЛАНА ІВАНІВНА розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
645 відгуків
+380 (99) 027-01-30
RosaLine ♡ You: Косметика з Болгарії
Кошик

Лідер по виробництву олії лаванди

Лідер по виробництву олії лаванди

У 2012 році Болгарія стала світовим лідером в області виробництва ефірної олії лаванди, обігнавши Францію в топі світових виробників олії лаванди – заключенеие галузевих експертів.

У виробництві лавандового масла Франція і Болгарія разом становлять майже три чверті світового виробництва, але Франція втратила 50 відсотків своєї культури в період між 2005 та 2011 роках з-за впливів шкідливих бактерій.

Близько 30 тонн олії лаванди було вироблено в минулому році у Франції, в той час як в Болгарії було вироблено більш 45 тонн, згідно з даними французького постачальника пряно-ароматичної сировини для косметичної промисловості Elixens.

Болгарські виробники подвоїли виробництво Laveneder в минулому році, хоча рівень виробництва ще далеко до рівня виробництва досягнутого до демократичних змін, коли Болгарія поставляється сировина для величезного ринку колишнього Радянського Союзу.

Сама Франція зараз купує від 80 до 90 відсотків масла лаванди Болгарії, для своїх покупців, у тому числі для малих і великих косметичних компаній а також для винокурень.

Лаванда є одним з найбільш популярних ефірних масел, завдяки своїй здатності знімати напруги, її чудові властивості дезінфекції шкіри і здатність успішно лікувати різні захворювання дихальних шляхів.

Масло лаванди отримують з рослини «Лаванда» через перегін з водяною парою. Вона має дуже чіткий запах. Має фіолетовий колір і використовується в різних продуктах по догляду за шкірою, в тому числі креми, лосьйони і мила.

Відмітною властивістю Лаванди є її заспокійливий аромат, що робить його природним релаксантом і чудовим тоніком для нервів.

Ефірна олія лаванди є також відмінним засобом від різних видів болю у тому числі викликані біль у м'язах, напруга м'язів, ревматизм, розтягування, болі в спині і люмбаго.

Ефірне масло лаванди, можливо, найбільш корисним для людей, які страждають від тривоги, депресії, емоційний стрес, або комбінації вищепереліченого. Масло лаванди викликає сонливість і, отже, часто рекомендується при безсонні.

Масло лаванды широко используется в косметике по уходу за кожей в основном благодаря своим антисептическим и противогрибковым свойствами. В уходе за кожей и косметические средства медицинского лаванды используется для лечения различных проблем кожи, таких как угри, псориаз и другие воспалительные. В сочетании с масло ромашки оно очень эффективно в лечении экземы. Она также может залечить раны, порезы, ожоги и солнечные ожоги достаточно быстро.

Как и со многими другими эфирными маслами, беременным и кормящим женщинам следует избегать использования без консультаций с врачом.

Масло лаванды широко используется в ароматерапии благодаря своим мощным ароматом, целебными свойствами и его способности хорошо сочетаются со многими другими эфирными маслами, включая кедр, сосна, шалфей, герань, и мускатный орех.

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner